alin76
995 poze   74034 vizite
Albume
1 ACHIZITII 2015
1 CONTACT
1 DE VANZARE
   MATURI
   PUI 2
1 Despre noi
COLUMBARIA
   Boxe de vaduvie
   Comp Reproductie 1
   Comp Reproductie 2
   Compartiment Pui
   Compartiment Zbor
      Boxe noi
EXPO Ramnicu Valcea 2011
Galerie foto 2008
Galerie foto 2009
Galerie foto 2010
   Banchet Bughea 2010
Galerie foto 2011
Galerie foto 2012
   Banchet 2012
   EXPO Targoviste 2012
   KASSEL 2012
Galerie foto 2013
   Banchet Bughea de Jos 2013
   Expo Targu Mures 2013
Galerie foto 2014
   Expo UCPR 2014
MY CHAMPIONS
   1 DAUGHTER SALLY
   2 FIRST LADY
   2 TRIPLE DONETSK
   2008
   2009
   2010
      TERESPOL
   2011
      DONETSK 1015 KM 4x4
      PAVLOGRAD 892 KM 3x3
      RADAUTI PRUT
   2012
      DONETSK 1015 KM 3x5
      ZAPOROZHYE 841 km 6x6
   2013
      DONETSK 1015 KM 8x8
      MOSCOVA 1418 km 1x2
   2014
      TOKMAK 1 850 Km
      TRILOGIA
   2015
      TOKMAK 2 850 KM
      TOKMAK1 - 850 KM
   2016
      DONETSK 975 KM 4x4
   REZULTATE - norme 1996-2010
   REZULTATE - norme 2011
   REZULTATE - NORME 2012 CLUB
   REZULTATE - NORME 2012 UCP
   REZULTATE - NORME 2012 ZONA SI JUDET
   REZULTATE -NORME 2013 ASOC
   REZULTATE -NORME 2013 CLUB
   REZULTATE -NORME 2013 UCP
   REZULTATE -NORME 2014 ASOC
   REZULTATE -NORME 2014 CLUB
   REZULTATE -NORME 2014 UCP
   REZULTATE -NORME 2015 ASOC
   REZULTATE -NORME 2015 CLUB
   REZULTATE -NORME 2015 UCP
   REZULTATE conc 1996-2007
   REZULTATE conc 2008-2011
   REZULTATE concursuri 2012
   REZULTATE concursuri 2013
   REZULTATE concursuri 2014
   REZULTATE concursuri 2015
   REZULTATE concursuri 2016
   TOP 100 national si zonal
PORUMBEI DE FOND SI MARATON
   1 DINCA CRISTIAN MARATHON COLLECTION
   2 VANBRUAENE MARATHON COLLECTION - MALE
   3 VANBRUAENE MARATHON COLLECTION - FEMALE
   4 RAU PRECUP MARATHON COLLECTION
   5 YVES VAN DE POEL MARATON COLLECTION
   6 MARATON FCI COLLECTION
   BLAUWE MOLENAAR
   GIULIETTA
   LADY COMMODORE
   LADY D
   MISS BARCELONA
   NEW ROMARIO
   SON OF 228
   SON OF ZERO
   SUPER 768
   VENUS
PORUMBEI DE VITEZA SI DEMIFOND
   A Masculi
   B Femele
   C Intemeietorii
TROFEE
   CUPE
      cupe 2012
      cupe 2013
      cupe 2014 loc 1
      cupe 2014 loc 2
      cupe 2014 loc 3
   Diplome si medalii
      Diplome 2009
      Diplome 2010
      Diplome 2011
      Diplome 2012
      Diplome 2013 asociatie
      Diplome 2013 club

membru din 8 decembrie 2007

1 Despre noi

Ma numesc Mihai Alin, am 35 de ani si impreuna cu fratele meu Cosmin ne ocupam de cresterea porumbeilor voiajori pentru concurs. Locuim in comuna Leresti, judetul Arges, amandoi fiind de profesie ingineri silvici.
Pasiunea pentru porumbeii voiajori am dobandit-o relativ tarziu, in anul 1991, cand bunicul nostru ne-a facut cadou un porumbel. Din acel moment nu ne-am mai dezlipit de porumbei, acestia devenind cel mai mare hobby al nostru.
In anul 1993, l-am cunoscut pe domnul Constantinescu Mihai, un var de-al tatalui nostru, unul din cei mai tari columbofil din zona Muscel la acea data, acesta marcandu-ne cariera columbofila pana la inceputul anilor 2000. Sub influenta lui ne-am inscris in clubul 3/2 Campulung, in luna august 1994, din acel moment incepand o frumoasa dar si tumultoasa cariera columbofila. De la domnul Constantinescu Mihai am primit o multime de porumbei din campionii lui, porumbei ce ne-au adus locul 2 pe club la categoria Viteza in anul 1996, precum si alte locuri in top 10 la concursurile desfasurate pe club.
Odata cu admiterea, in anul 1995, la Facultatea de Silvicultura si Exploatari Forestiere din Brasov, pasiunea pentru porumbei m-a facut sa-l intalnesc (la recomandarea d-lui Popescu Mihai) pe domnul Suciu Ioan, fiul celebrului columbofil roman Suciu Iosif, cel care a fost unul din intemeietorii columbofiliei romane dar si un mare crescator si importator de porumbei. Stand in gazda la dumnealui din anul III de facultate (venind apoi si fratele meu din anul 1998), ne-am imprietenit cu el si astfel si pe timpul facultatii am stat aproape de porumbei. La domnul Suciu acasa, am luat pentru prima data contact cu ceea ce inseamna columbofilia din vestul Europei, in crescatoria lui gasindu-se descendenti directi din porumbeii adusi de tatal sau de la giganti ai columbofiliei mondiale precum: Gerard si Michel van Hee (nepot din campionul mondial Motta IV), Deschamp van Hasten, Germaine Imbrecht, Norbert Norman, Karel Meulemans, Janssen, Desmeth Mathijs, van der Espt, Raoul van Spitael. De asemenea domnul Suciu Ioan, pastra relatiile pe care le avea tatal sau, fiind prieten cu Noel de Scheemaker intemeietorul fermei NATURAL, de la care si astazi primeste cate o scrisoare si felicitari de sarbartori, dar si cu alti crescatori din Belgia si Germania. In anul 1998 mare parte din crescatorie a fost decimata de dihor, pierzandu-se atunci exemplare inestimabile ca valoare columbofila. Datorita prietenilor, domnul Suciu Ioan si-a refacut crescatoria cu 8 exemplare Janssen de la crescatorul german Rolf Stammberger si 4 porumbei belgieni de la Szabo Ladislau, crescator stabilit in Belgia. Din acestia 5 porumbei Stammberger si 1 porumbel de la Szabo Ladislau au ajuns ulterior in crescatoria noastra, acestia constituind baza liniei noastre de viteza - demifond, urmasii acestor porumbei aducandu-ne pana in prezent cele mai mari satisfactii columbofile(vezi rezultate).
Din anul 2002, am facut cunostinta si apoi ne-am imprietenit cu un alt mare crescator roman si anume Rau Precup din Sibiu, un om deosebit, de la care am invatat foarte multe lucruri despre porumbeii de fond si din porumbeii lui am avut cele mai mari satisfactii la fond si maraton. De la acesta am adus, mai ales in ultimii trei ani, numai fii directi si nepoti din cei mai tari maratonisti ai sai, liniile Van der Wegen, Jules Rijkaert, Van der Espt si Marcel Desmet, porumbei ai caror descendenti au inceput deja sa dea rezultate la fond si maraton (vezi rezultate).

Cariera columbofila
Din anul 1994 si pana in anul 2005, impreuna cu fratele meu Cosmin am facut parte din clubul columbofil 3/2 Campulung, din cadrul Asociatiei Columbofile a jud.Arges, U.F.C.R.(actuala F.C.P.R). In cadrul clubului am indeplinit functia de responsabil tehnic si clasificator in perioada 2001-2003, iar in cadrul ASC Arges, functia de resp. tehnic judetean in anul 2004 (an foarte greu in istoria ASC Arges).
Din anul 2005 si pana in anul 2009 am activat in cadrul clubului profesionist Muscel, din componenta U.C.P.R, fiind responsabil tehnic al clubului si clasificator in perioadele 2005 si 2007-2009. De asemenea din anul 2007 sunt membru al C.N.S al U.C.P.R si omologator.
In toata aceasta perioada am beneficiat de colaborarea si sustinerea unor oameni de valoare, si anume Constantinescu Mihai ( fost presedinte al clubului 3/2 Campulung), Vizitiu Ion (resp. financiar ASC Arges), Radu V.Ion - vicepresedinte tehnic al FCPR, precum si Matei Adrian (presedinte club Muscel), Popescu Liviu si Andrei Marius (presedinte CNS al UCPR), carora le multumesc.
Intre anii 2009 - 2011 am activat la clubul columbofil Bughea de Jos din cadrul UCPR, unde am indeplinit functia de responsabil tehnic si coordonator si organizator al activitatii tehnic-sportive in anul 2011 impreuna cu prietenul meu Secatureanu Cristi, casierul clubului. In aceasta perioada, ma pot mandri cu faptul ca, din zona Muscel clubul Bughea de Jos a fost cel mai puternic si cel mai reprezentativ club in UCPR din punct de vedere al performantei sportive, fiind clubul muscelean cu cele mai multe categorii in anii 2010 - 2011 si singurul care a efectuat norme la categoriile fond, mare fond, as maraton si as. Acest lucru a fost posibil printr-o buna organizare dar si printr-o mare daruire a membrilor clubului, printre care amintesc pe Secatureanu Cristi, Puscasu Vasile, Nistor Robert, Dobrescu Sorin, Bortoi Codrut, toti multiplii campioni musceleni.

Porumbeii nostri
In prezent detinem linii valoroase de porumbei atat pentru viteza - demifond, cat si pentru fond. Porumbeii de viteza si demifond provin de la Suciu Ioan din Brasov (Janssen, Delbar, Meulemans), precum si de la domnul Negrea Alexandru din Sibiu (Janssen-Desmeth Mathijs), dar si de la crescatorul olandez Jan Vosmeijer (Janssen) si german Thomas Witzmann (nepot direct din HET MIRAKEL campionul Olandei la viteza in 2002 al fratilor Gerard si Pierre Lindelauf) . Descendentii acestor porumbei si-au dovedit valoarea la nivel de club si numai numarul mic de etape la nivelul gruparilor in care am activat a facut ca performantele nationale sa fie mai modeste.
Tinand pasul cu trendul columbofil din ultimii ani si anume cresterea porumbeilor de fond si maraton, incepand cu anul 2006 am adus in crescatorie si astfel de porumbei (vezi porumbei de fond si maraton), din tara de la maratonistul sibian Rau Precup iar din afara direct de la campionii europeni Jos Thone (fiu din BUNDER 5xBarcelona, loc 3 Primus Interpares KBDB 2006), Bas si Hugo Batenburg (nepot din 1 National Dax 1991 din 12.797 porumbei al lui Felix Roosendaal), Yves van de Poel (fiu din YOUNG PURE SANG 5xBarcelona, loc 13 Primus Interpares KBDB 2005 si fiica din LITTLE DIAMOND 3xBarcelona), Reybroeck en Zonen (nepoata din loc 5 KBDB long distance 1998, din MARSEILLE 45 Rhone Valley Champion si din MISTER BARCELONA loc 3 KBDB Primus Inter Pares 2005) si Freialdenhofen und Sohne (nepot direct din super campionii si reproducatorii SUPER 733, DONKERE SIMONS si NACHTFLIEGERIN si fiica directa din BARCA 550 de 3xBarcelona), porumbei fii si nepoti din mari campioni ai caror descendenti speram sa formeze una din cele mai redutabile linii de porumbei de fond si maraton din zona Muscel si de ce nu si din Arges.
Atat mie cat si fratelui meu ne plac toate categoriile de distanta, si de aceea indiferent de trendul columbofil nu vom renunta la porumbeii de viteza si demifond, cautand sa-i imbunatatim si pe acestia.

Rezultate
La nivel de club:
Loc 2 categoria VITEZA 1996
Loc 3 categoria VITEZA 2000
Loc 3 categoria VITEZA crescatori 2004
Loc 3 categoria VITEZA 2006
Loc 1 AS pui 2008
Loc 1 categoria VITEZA palmares 2009-2010
Loc 3 categoria LAUREAT DEMIFOND 2010
Loc 3 categoria DEMIFOND crescatori 2010
Loc 2 categoria GENERAL crescatori 2010
Loc 2 categoria VITEZA palmares 2010-2011
Loc 1 categoria VITEZA palmares 3 ani 2009-2011
Loc 4 categoria FOND 2011
Loc 3 categoria MARE FOND 2011
Loc 1 categoria AS MARATON 2011
Loc 2 categoria GENERAL palmares crescatori 2010-2011
Loc 1 categoria MARE FOND crescatori 2011
Loc 1 categoria AS MARATON crescatori 2011
Loc 1 categoria AS crescatori 2011
Loc 1 categoria VITEZA PALMARES 3 ANI 2010-2012
Loc 1 categoria VITEZA PALMARES 4 ANI 2009-2012
Loc 1 categoria MARE FOND 2012
Loc 1 categoria MARE FOND PALMARES 2011-2012
Loc 2 categoria GENERAL PALMARES 2011-2012
Loc 1 categoria AS MARATON 2012
Loc 3 categoria AS 2012
Loc 1 categoria FOND crescatori 2012
Loc 1 categoria MARE FOND crescatori 2012
Loc 1 categoria MARE FOND crescatori palmares 2011-2012
Loc 1 categoria GENERAL crescatori palmares 2 ani 2011-2012
Loc 1 categoria GENERAL crescatori palmares 3 ani 2010-2011
Loc 1 categoria AS MARATON crescatori 2012
Loc 1 categoria AS MARATON crescatori palmares 2011-2012
Loc 2 categoria AS crescatori 2012
Loc 1 categoria AS crescatori palmares 2011-2012
Loc 1 club categoria MARATON FCI crescatori 2011-2012

La nivel zonal si national:
Loc 64 nat. UFCR categ. VITEZA pui 2000
Loc 13 jud. Arges categ. VITEZA crescatori 2001
Loc 96 nat. UFCR categ. VITEZA pui 2002
Loc 50 nat. UFCR categ. VITEZA crescatori pui 2002.
Loc 12 jud. Arges categ. VITEZA pui 2003
Loc 8 jud. Arges, categ. VITEZA crescatori pui 2003
Loc 63 nat. UCP categ. VITEZA palmares crescatori 3 ani 2008
Loc 56 nat. UCP la PRZEMYSL 2 (526 km) 2008
Loc 89 nat. UCP categ. VITEZA palmares crescatori 4 ani 2009
Loc 228 nat. UCP la DONETSK (1015 km) 2009
Loc 1 zona Muscel categ. VITEZA palmares 2010
Loc 7 nat. UCP la TERESPOL (760 km) 2010
Loc 139 nat. UCP categ. MARE FOND crescatori 2011
Loc 72 nat. UCP categ. AS MARATON crescatori 2011
Loc 35 nat. UCP la DONETSK (1015 km) 2011
Loc 64 nat. UCP la DONETSK (1015 km) 2011
Loc 9 nat. crescatori UCP la DONETSK (1015 km) 2011
Loc 37 nat. crescatori UCP la PAVLOGRAD (892 km) 2011
Loc 1 zona MUSCEL categ. VITEZA palmares 3 ani 2011
Loc 1 zona MUSCEL categ. MARE FOND crescatori 2011
Loc 1 zona MUSCEL categ. AS MARATON porumbei si crescatori 2011
Loc 2 jud. Arges categ. AS MARATON crescatori 2011
Loc 1 zona MUSCEL categ. AS crescatori 2011
Loc 8 EXPO VALCEA categoria VITEZA palmares 3 ani 2011
Loc 14 EXPO VALCEA categoria AS MARATON 2011


Nu pot incheia fara sa-l mentionez pe fratele meu Cosmin, un columbofil cu un al saselea simt extraordinar, un columbicultor dar si un excelent antrenor si angajator de porumbei in curse, fara de care, trebuie sa recunosc nu am fi obtinut performante.
Crescatoria Mihai Alin & Cosmin
Crescatoria Mihai Alin & Cosmin


Comentarii album • 21
alin76 14 aprilie 2012  
Cu ocazia Sfintelor Sarbatori de Pasti, va doresc multa sanatate, pace sufleteasca si implinirea tuturor dorintelor. Hristos a inviat!
  Raportează
anonim
stanciuloiu edi 21 martie 2012  
suces anul ista la zborurii
  Raportează
anonim
stanciuloiu edi 21 martie 2012  
imi plac porumbeii a lui dumneavoastra
frumoasa prezentare
  Raportează
anonim
stanciuloiu edi 21 martie 2012  
imi plac porumbeii a lui dumneavoastra
  Raportează
craciungeorge63 15 august 2011  
salutari de la fagaras!
  Raportează
anonim
marian soceanu 24 iulie 2011  
Multumesc,la fel!Ai un mare merit la realiz.acestor rez.la nivel de clb.!Contrar divergentelor,normale intr-o competitie, suntem crescatori care avem o viziune si o logica.Am crezut in noi si am reusit...pot si altii sa ne urmeze!Sunte-ti un tandem redutabil,de viitor!
  Raportează
soceanumarianvoiajor 18 iulie 2011  
Felicitari!Pentru marea perf.cls in top la Derby UCP(1015 km)
  Raportează
anonim
alin76 30 iunie 2011  
Nu-i nici o suparare. La sectiunea Contact am dat numai numerele de telefon si adresa de e-mail. Albumul acesta nu este numai pentru prezentarea activitatii noastre columbofile ci este si pentru noi. Fiecare este liber sa-si construiasca albumul cum vrea el. Toate cele bune.
  Raportează
anonim
Rares 30 iunie 2011  
Frumoasa prezentare dar trebuia pusa la rubrica Contact
Toti care intra prima data acolo se uita
Scuze pentru comm de la contact dar e vina ta
Frumos album
Bafta....
  Raportează
NICK 7 iunie 2011  
BAFTA
  Raportează
uddy 7 martie 2011  
www.TopPigeon.NET - Un nou site columbofil , porumbei voiajori si de agrement , zilnic sunt publicate multe articole noi , interviuri , porumbei de top , crescatori celebri , stiri !
  Raportează
calincseh 3 martie 2011  
succes in continuare,f.f.f.
  Raportează
jucangheorghe 14 februarie 2011  
multumesc! si succes in continuare...
  Raportează
soceanumarianvoiajor 24 ianuarie 2011  
Multumim.La fel si pentru voi !
  Raportează
flytitus 28 noiembrie 2010  
Felicitari si mult succes in continuare !.
  Raportează
anonim
taroi brasov 10 noiembrie 2010  
Se afla la dvs cumva masculul negru cu pene albe serie inel043899-1999 de la dl Suciu ,dansul nu mai stie cui l-a dat .Daca este la dvs asi vrea sa-l recuperez ,contra cost bineinteles.tel 0724212460
  Raportează
mrmarci22 18 octombrie 2010  
f.scurt si la subiect,nu pot sa spun decat:FELICITARI!cine nu-ntelege sa se uite la albume.
  Raportează
alin76 18 mai 2010  
Pentru toti cei ce vizioneaza albumul foto:
Optand pentru un album foto public imi asum si comentariile negative la adresa activitatii noastre columbofile. Insa vor fi sterse toate mesajele necuviincioase, rautaciase si in special cele nesemante, ce nu pot fi identificate.
Nu ma deranjeaza aprecierile mai putin magulitoare despre noi, deoarece, asta inseamna columbofilia : si parti bune si parti mai putin bune.
Prin acest album nu doresc sa ma laud cu porumbeii nostri (ai mei si ai fratelui meu) ci pur si simplu doresc sa prezint activitatea noastra columbofila. Nu sunt un crescator foarte bun si nici nu am rezultate foarte bune la nivel national. Pentru aceasta mi-ar trebui mai mult timp, bani si poate si mai mult talent (aviz unora....). Cu toate acestea faptul ca de 14 ani concuram cu succes la nivel de zona si de 10 ani suntem in clasamentele nationale FCPR - UCPR, ne plaseaza cu mult deasupra unor invidiosi locali marunti, unii dintre ei mari campioni ai sezonului de iarna de peste 20 de ani iar altii, campioni de vara pe ultima suta de metri, in concursuri de 30 de crescatori cu 10 crescatori ce constatau in ceas.
Tuturor "prietenilor" mei le tranmit un singur lucru: poate nu o sa fac mari performante columbofile insa in mod sigur, pe voi, lumea nu o sa va cunoasca decat drept vesnici lingai pe langa campionii tarii (in speranta obtinerii unui ou, pui sau porumbel gratis, sau a unei fotografii cu care sa va laudati la prosti), oameni care in mod sigur, nu o sa lasati nici o urma in columbofilie.
  Raportează
vacarusionut 10 martie 2010  
totul este la superlativ la crescatoria dumneavoastra
porumbei deosebiti si ff bine proportionati fara de care nu se poate ajunge la performante
bafta si in 2010
  Raportează
dani94 7 februarie 2010  
frumos
  Raportează
anonim
olandezu 14 noiembrie 2009  
superba relatare
  Raportează
Către: alin76

Mesaj:
Mesajul a fost trimis.
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.